problem to activate key for plug-in




Wordpress LScache Plugin: problem to activate key for plug-in


hi, in the general settings, after requesting the Domain Key these errors appear: 1) The POST callback to https://www.aeki.biz/wp-json/litespeed/v1/token failed. 2) Our Current Online Server IPs was not whitelisted. dont understand what I have to or can do thank you The page I need help with: https://www.aeki.biz Hi, please provide the report number , you can get it in toolbox -> report -> click send to LiteSpeed Best regards, ok, thanks a lot ! i did it: Report number: MSMMGOQC Report date: 01/10/2022 10:49:16 Hi, are you using Ngxin + Apache ? you may need to enable mod_remoteip in apache in order for PHP to see the real visitor IP best regards, thanks for your answer, Im sorry but I dont know how to enable mod_remoteip in apache could you give me some more info or a link where to find an explanation? thank you https://httpd.apache.org/docs/2.4/mod/mod_remoteip.html you may also need to add QC IPs into trust list in order to make mod_remoteip work https://quic.cloud/ips Im sorry, Im not an expert and I struggle to understand these technical things I asked my host and he told me to insert the following instruction at the beginning of the PHP input file (e.g. index.php or the configuration file): $_SERVER[REMOTE_ADDR] = $_SERVER[HTTP_X_FORWARDED_FOR] would doing this solve the problem? Thanks for the availability Hi, I am not familiar with that method , you can try , and let me know if that works are you managing your server ? or is it shared hosting or something ? best regards, i think it is a shared host I use tophost with the topweb plus plan i tried putting that code at the beginning of the wp-config.php file but I dont know if it helped ? thank you Hi, well , in such case , you may need to seek help from your provider if you can get the domain key after that code is added, then it indicates it works , otherwise it didnt best regards, ok, thanks, i think i will remove the plug-in thank you so much for trying and helping by the way , you can try latest v4.4.7 , it has some improvement on domain key obtaining process, it may works for you thanks for your help, suddenly today the Domain Key code appeared without having made any changes however I see that the plug-in and the QUIC.cloud have a lot of settings that are very complicated for me I think Ill have to drop out thank you very much for helping
Do you need help?
We are online almost any time and ready to answer any question. The answer to your question will come faster than it takes you to release the mouse button.

Ask A Question