The resource URL was preloaded using link preload but not used within?




Wordpress LScache Plugin: The resource URL was preloaded using link preload but not used within?


Hello, I am using litespeed plugin in 3 websites and I have in all websites in developer console (in Chrome) this error: The resource was preloaded using link preload but not used within a few seconds from the windows load event. Please make sure it has an appropriateasvalue and it is preloaded intentionally. I found that somebody else have same problem but I cant find solution: https://wordpress.org/support/topic/the-resource-was-preloaded-using-link-preload-but-not-used-within/ How can I solve it? The page I need help with: http://pcdiely.sk How can I solve it? This cant be solved, but is not really a bug or a malfunction. The server sends a static source to the browser, but the currently requested page doesnt need this source, but maybe later and browser says : Hey whats up? What should I do with this source? You can say: Cool down, store it in browser cache for later use You can ignore it, but for a better solution re-configure your theme to only send such sources that are only needed. Thank you very much for your response. How can I re-configure theme to only send such sources that are only needed? I need to change something in LiteSpeed settings or? How can I re-configure theme to only send such sources that are only needed? A job that has to be done by the one who has built your theme or any plugin you use. Or try this: https://docs.litespeedtech.com/lscache/lscwp/pageopt/#dns-prefetch-control I have from the begining turned off DNS Prefetch here: LiteSpeed Cache / Page Optimization / DNS Prefetch Control . Do you have any other idea? Do you have any other idea Yes, ask theme builder if he is responsible for it, but you shoud it be enabled. You get more as you lost if you let it be enabled. Hi, LSCWP has removed http2 push , AKA preload , long time ago whoever added that link , was not LSCWP you will see same result with LSCWP disabled best regards, LSCWP has removed http2 push But it is still supported by LSWS. ls_smartpush cookie is always set if there is a push source defined and I am happy about it. the webserver itself still supports HTTP2 push, but LSCWP wont push it I mean, whatever plugin or theme the OP has installed, that did push , is not related to LSCWP
Do you need help?
We are online almost any time and ready to answer any question. The answer to your question will come faster than it takes you to release the mouse button.

Ask A Question