Page loses functionality when I turn on Guest Optimization




Wordpress LScache Plugin: Page loses functionality when I turn on Guest Optimization


The site worked great for me a few days ago, I didnt upgrade anything, the Guest Mode and Guest Optimization settings were enabled all the time and everything worked flawlessly. However, I accidentally did a page speed test to check how fast my page was and I saw no css style at all and the speed was 100/100. I only saw the letters and the logo. When I turn off the Guest Optimization option, my page on speed tests loads css and all other elements, but the result is significantly worse. I tried 4 pages for page speed and each one didnt load css and other scripts. This only happens on speed test pages, not to load css and other scripts. The page works and loads normally, when I use it, the only problem is on the page loading speed, why is that? Hi, please provide the report number , you can get it in toolbox -> report -> click send to LiteSpeed Best regards, Report number: JPPEGASH if you check with your own browser , does that also happens ? No, that doesnt happen in my browser. When I do a live test of my page from the google search console, the google robot sees my website completely disintegrated without the css code. All website speed measurement websites see my website without css code and display the best possible rating. I had to disable the Guest Mode and Guest Optimization settings so that google robot and other test speed pages could see the page as I see it, i to be able to see get results relevant. please create a ticket by mail to support at litespeedtech.com with reference link to this topic we will investigate further.
Do you need help?
We are online almost any time and ready to answer any question. The answer to your question will come faster than it takes you to release the mouse button.

Ask A Question